
Plommer i hagen, ja det ble det godt med i år. Og når vinen allerede er satt, får man bruk det til noe som vinen kan drikkes til. Syltetøy eller chutney? Denne gangen ble det chutney. Har jeg litt flyt, bråhøster jeg en kilo til før jeg hiver meg på flyet sydover og fryser de ned til etterbehandling når jeg kommer hjem. Plommene er såpass modne nå at om du ser hardt på treet, så deiser de i bakken. Har liten tro på at de henger når vi kommer hjem nøttebrune med enda flere rynker. Ingredienser: Plommer 1,5kg Tequilla en skvett eller to Kanelstang Stjerneanis Løk (Charlotten, Sølv og Gul fra Farmen) Chilli Ingefær Hvitløk Sukker (Brunt, hvitt og rør) Salt Pepper Balsamico Vineddik fra Eplevin |
Redskaper: Kjernefjerner Kjele Glass Skje Fremgangsmåte: Kommer. |
Comments
Post a Comment